Az üreskezű postásnő elkalapálása a vád

Ami idén megy, az dühítő!

A napokban megkezdi a Mohácsi Járásbíróság annak a nőnek a tárgyalását, aki még 2017. február 28-án bántalmazta a falujába kiérkező postást. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette a vád. 

hirdetés

A vádirat szerint röviden: Az akkor postásként dolgozó sértett nő azon a bizonyos napon, a kora délutáni órákban autóbusszal érkezett meg egy baranyai kis faluba, ahol kézbesítési teendőit látta el.

Az állomáson szállt le, ahol többekkel együtt a vádlott nő, B. L.-né is tartózkodott. A vádlott megkérdezte a sértettet, hogy jött-e neki valami, de nemleges választ kapott, ettől igencsak ideges lett. Sérelmezte, hogy nem kapja meg a neki szociális alapon járó havi pénzellátást, a postást trágár szavakkal sértegette, miközben odalépett hozzá és bántalmazni kezdte. A vádlott a postás nő nyakában lógó szemüvegét letépte, a földre dobta, majd combtájékon megrugdosta és egyszer arcul is ütötte, miközben ő próbált kitérni a vádlott támadása elől.

Az állomáson lévők ekkor a sértett segítségére siettek, kettejük közé álltak, hogy a további bántalmazást megakadályozzák.

A postás nőn a bántalmazás következtében sérülés nem keletkezett, szemüvegének tartó zsinórja elszakadt, melynek értéke 500,- forint.

A postás közfeladatot ellátó személynek minősül.

  • Bergovecz Győző (Bergo)

    Ismerjük az ilyen segélyen élősködő népcsoportot és tudjuk mennyire nem képesek viselkedni. Örüljenek, hogy eltartjuk őket mi adót fizetők. Még ő van felháborodva. Tessék dolgozni és nem a segélyért mereszteni a seggét mert büdös a munka.