Bicikli lett a frissen lopott tévéből

Feljelentést érkezett a rendőrségre 2017. március 15-én. A férfi azért tett feljelentést, mert valaki március 14-én 20 óra és március 15-én 13 óra 30 perc között Gyöngyösmelléken a lakatlan háza utcafronti ablakán átvágta a szúnyoghálót, majd a nyitott ablakon bemászott a házba, és gyorsan elvitt onnan egy tévékészüléket.

hirdetés

A zsaruk pár órán belül Lakócsán el is fogták az elkövetéssel gyanúsítható 30 éves gyöngyösmelléki férfit, előállították a rendőrkapitányságra.

Kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy március 14-én az esti órákban lopakodott oda a lakóházhoz, majd egy konyhakéssel kivágta a szúnyoghálót, megnyomta az ablakot, és amikor látta, hogy az nyitva van, feltolta a redőnyt és bemászott a házba. A lakásban kutakodott, majd az egyik szekrényben megtalálta a tévét, aztán kimászott az ablakon annak társaságában.

A férfi elmondta, hogy hol találják meg a lopott televíziót, mivel azt időközben elcserélte egy biciklire. A rendőrök a televíziót lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosnak.

A férfi ellen lopás bűntett elkövetése miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.