Bosnyák bűnöző elfogását segítették a rendőrök

Nemzetközi körözött is volt a négy különböző bűncselekmény alapján elfogott személyek között – áll a megyei rendőr-főkapitányság beszámolójában. 

hirdetés

Egy bosznia-hercegovinai állampolgár 2016. május 11-én 6 órakor az udvari határátkelőhelyen akart Magyarország területére belépni, az ellenőrzéskor derült ki, hogy az 50 éves férfival szemben Ausztria vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit a rendőrök elfogták, majd a további intézkedések megtételéig őrizetbe vették.

D. Péter pécsi lakost 11 óra 5 perckor Pécsett, egy belvárosi buszmegállóból állították elő a rendőrök, a 27 éves férfit a Pécsi Járásbíróság lopás miatt körözte.

Lopás miatt kereste a Szigetvári Járásbíróság azt a 71 éves pécsi férfit is, őt 12 óra 30 perckor a belvárosban fogták el Pécsett.

A 24 éves K. Ernő pécsi lakos ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot a Szentendrei Járásbíróság, a férfit 22 óra 20 perckor egy pécsi hajléktalan szállóról állították elő a rendőrök.