Durva: idén már 14 helyről lopott egy fiatal pécsi férfi, minden mozdíthatót elvitt

Egy alkalommal egy 15 éves fiút is „bevett a buliba”, annak anyjával együtt. A lopások alkalmával a fiatal férfi minden mozdítható dolgot elvitt, többek között kerti szerszámokat, gázpalackot, rézcsöveket, valamint gímszarvastrófeát is.

hirdetés
Uránia Mozi

Összesen tizennégyrendbeli lopás, valamint annak kísérlete miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 23 éves helyi férfi ellen.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020 elejétől április végéig több pécsi, főként Uránváros területén lévő házba, illetve zártkerti ingatlanba tört be. Két társával – egy 38 éves nővel, valamint annak 15 éves fiával – februárban egy cég raktárhelyiségébe ment be, a többi lopást azonban egyedül követte el.

A férfi két alkalommal nem járt sikerrel, de a többi helyről szinte mindent vitt, ami mozdítható volt, többek között kerti szerszámokat, gázpalackot, rézcsöveket, valamint gímszarvas trófeát is.

A rendőrök a nyomozás során a feltételezett elkövetőt beazonosították, majd elfogták és előállították. Gyanúsítotti kihallgatásakor a terhére rótt bűncselekmények elkövetését elismerte.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Kiemelt képünk illusztráció.