Egy előzéssel kezdődött, a rendőrségen lett vége

Egy előző autós után eredt egy férfi, majd miután megálltak Szentlőrincen, behajolt a másik autó ablakán, és többször megütötte a bent ülő férfit. A verekedő férfi barátnője is kiszállt, ő a sértett utasát szidta.

hirdetés

A rendőrök Szentlőrincen fogták el szombaton 17 óra 45 perckor azt a 22 éves pécsi férfit és 19 éves királyegyházi nőt, akik pár órával korábban Szentlőrincen szidalmaztak és bántalmaztak egy másik párt. A gyanúsítottak Szentlőrincről tartottak Pécs felé, majd a szabadszentkirályi elágazás környékén egy szemből érkező, előző autós manőverét kifogásolva megfordultak és utánaeredtek. Szentlőrincen egymás mellé értek, ekkor az előzés mikéntjét sérelmező férfi először szóváltásba keveredett a másik autó vezetőjével, majd kiszállt, és a nyitott ablakon keresztül többször megütötte a sértettet. A verekedő férfi barátnője is kiszállt, ő a sértett mellett utazó nő oldalára ment, és hangosan szidalmazta, közölte a rendőrség.

A 22 éves férfit és a 19 éves nőt előállították, kihallgatták őket gyanúsítottként, ellenük garázdaság miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

  • Bergovecz Győző (Bergo)

    Önbíráskodás, testi sértés, garázdaság. Kóterba a paraszttal azt had ba…k seggbe az ilyen köcsögöt. Ideje lenne az ilyenekkel keményebben fellépnie a rendőrségnek mielőtt itt is olyan lesz a közlekedési morál, mint Oroszországba. Mert nagyon afelé haladunk!