A balesetek napja Pécsen

Több baleset is történt rövid idő alatt szombaton Pécsen: karambol volt a Vásártérnél, a Makay úti Tescónál, a nyugati elkerülőn, a Hungária utca és a Petőfi utca kereszteződésében pedig egy biciklist gázoltak el.

hirdetés

Sűrű a pécsi rendőrök, katasztrófavédők és a mentők szombatja, számos baleset történt ugyanis városszerte. A következő esetekről van szó:

Karambol a Vásártérnél

Két kocsi karambolozott Pécsett, a Vásártér utca és a Tortyogói út kereszteződésénél.A balesethez a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították.

Biciklist gázoltak 

A kereszteződésben történt balesetben súlyosan megsérült a biciklis (olvasói fotó)

A Hungária utca és a Petőfi utca kereszteződésében egy autó gázolt el egy biciklist. A kocsi jobbra kanyarodott volna, amikor az egyenesen haladó biciklisbe ütközött. A 27 éves kerékpáros nőt kórházba szállították.

Három autó ment egymásba 

A nyugati elkerülőn három autó ment egymásba, a rendőrség információi szerint a balesetet az okozta, hogy az egyik autó nem adta meg az elsőbbséget. Az egyik vétlen sofőr kocsijában utazó utas súlyosan megsérült.

Pár kisebb ütközés

Olvasónk küldte: a Zsolnay Vilmos úti OMV előtt is koccantak páran

Sérülés nélküli baleset történt továbbá a Makay úti Tescónál is, két autó koccant össze. A gyárvárosi Lidlnél 5 autó csúszott egymásba, míg a Zsolnay Vilmos úti OMV benzinkút előtt 3 autó koccant egymásba. Komolyabb személyi sérülésről nem tudunk.

Egy másik olvasónk is lencsevégre kapta a Zsolnay úti balesetet

Hirdetés