Ezt a rablót keresik a pécsi rendőrök!

A Pécsi Rendőrkapitányság keresi azt a férfit, aki hétfőn hajnalban kirabolt egy trafikot. Az illetőt videóra vette a kamera, de a felvétel sajnos elég rossz minőségű.

hirdetés

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2016. február 15-én hajnalban Pécsen, a vasútállomás közelében lévő dohányboltba bement és az eladótól követelte a napi bevételt. A dolgozó azt átadta, ezt követően a rabló távozott a helyszínről. Az esemény során az eladó nem sérült meg.

Az elkövető 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, erős testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor maszkot, világos ujjú, hátán feliratos szabadidő-felsőt és sötét szabadidőnadrágot, valamint sötét kesztyűt viselt.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Pécsi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.