Fekete Mercedes gázolta el az idős nőt

A rendőrök azért keresnek szemtanúkat, mert nem tisztázott, hogy miként történt az Esztergár Lajos utcán történt baleset november 23-án. Akkor egy fekete Mercedes ütött el egy idős nőt, aki életveszélyesen megsérült. 

hirdetés


A Pécsi Rendőrkapitányság indított eljárást közúti baleset okozása vétség miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint november 23-án 11 óra 20 perc körüli időben az Esztergár Lajos utcán a Veress Endre utca irányába közlekedő fekete színű, Mercedes típusú személyautó eddig tisztázatlan körülmények között ütötte el a gyalogost. A balesetben az idős nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki szemtanúja volt a balesetnek  és érdemleges információval rendelkezik, hívja a 72-504-400 számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8 -16, p: 8 -13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy  jelentkezzen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) személyesen a Pécsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán.