Felmentették a sokkolással gyanúsított fiatal nőt

Felmentette a Szigetvári Járásbíróság 2017. szeptember 27-én bizonyítottság hiányában azt a nőt, aki ellen garázdaság és testi sértés vétsége volt a vád. Az ügyész fellebbezett. Sokkolóval bántotta, majd tarkón rúgta a sértettet – állt a vádiratban, de mindez nem állta meg a helyét a bíróságon. 

hirdetés

Az ügyészség az alábbiakkal vádolta R.R.-t:

2016 augusztus 16-án, az esti órákban autóval egy baranyai faluba hajtott, ahol a templomnál leparkolt, majd megvárta, amíg a sértett a buszmegállóban leszáll az autóbuszról. A sértett nő egyébként a vádlott nő édesapjával folytatott korábban viszonyt – vélhetőleg ez szított indulatot.

A vád szerint mikor megérkezett a sértett, R.R. kiszállt a kocsiból, odalépett hozzá, majd felszólította, hogy álljon meg. A sértett ezt nem tette. A vádlott utána szaladt, majd a mellkasán érintve, sokkolóval elektromos árammal sokkolta haragosát. Az a földre esett, ahol a vádlott háromszor tarkón rúgta, majd visszaült autójába és elhajtott.

A sértett a bántalmazás során a koponya zúzódásos sérülésében, valamint “pontszerű bőrpírban megnyilvánuló könnyű sérüléseket” szenvedett – állították.

Az ítélet ellen az ügyész jelentett be fellebbezést az ítélet megalapozatlansága miatt, a hatályon kívül helyezés érdekében.