Grafika készült a pécsi trafikrablóról

A szerdai trafikrablás elkövetőjéről rendőrségi grafika is készült. 

hirdetés

Ahogy megírtuk, szerda este Pécsett, az Esztergár Lajos úton lévő dohányboltba ment be maszkban valaki, majd kezében lőfegyvert vagy annak utánzatát tartva követelte az eladótól a napi bevételt, és miután azt megkapta, a rabló távozott a helyszínről.

A bűncselekmény elkövetőjéről grafika készült:

Az elkövető

A rendőrség nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, így aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, haladéktalanul jelentkezzen. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (H-Cs:  8 – 16;  P:  8 – 13) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.