Borzalmas halálos baleset a 6-oson

A 85 éves férfi autójából a baleset után ennyi maradt

Információink szerint egy személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze a 6-os főúton, Bicsérd közelében hétfő délután, 14 óra 40 perckor. 

hirdetés

Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette, de a balesetnek további öt sérültje is van. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.


Azt, hogy hogyan történhetett a baleset, még vizsgálják. A rendőrség csak annyit közölt: eddig ismeretlen okból és körülmények között ütközött össze a két jármű.

A forgalmat a bodai elágazónál, illetve a Markó csárdánál a 6-os főúttal párhuzamos szervizútra terelik a rendőrök.

A helyszínre a pécsi és a szigetvári hivatásos tűzoltókat is kivezényelték, akiket a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányít.

A helyszínen tartózkodó munkatársunk közölte, az áldozat egy 85 éves férfi, aki Volkswagen Polójával haladt Pécs felé és egyelőre tisztázatlan körülmények között ütközött össze a szemből érkező távolsági busszal. A buszon 18-an utaztak, közülük négyen könnyebben, egy ember pedig súlyosan megsérült.

A szemtanúk szerint az idős férfi egyik pillanatról a másikra tért át a szembejövő sávba, a busz sofőrje megpróbálta elkerülni a balesetet, de már nem tudta.