Így járt a férfi, aki kirabolt és bántalmazott egy idős nőt

A rendőrök két napon belül beazonosították és elfogták azt a férfit, aki bántalmazott és kirabolt egy 80 éves nőt Pécsett.

hirdetés

A rendőrségre 2017. július 19-én hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy ismeretlen férfi kirabolt egy idős pécsi nőt.

A könnyű sérüléseket szenvedő sértett a rendőröknek elmondta, hogy az éjszakai órákban egy idegen férfit talált a házában, aki bántalmazta és az értékeit követelte, majd kitépte a nő fülbevalóját, eltett pár ezer forintot és távozott.

A Pécsi Rendőrkapitányság nyomozói két napon belül beazonosították és július 21-én a reggeli órákban elfogták a rablással gyanúsítható helybeli férfit, akit előállítottak, és kihallgatták gyanúsítottként. Az elrabolt fülbevalót a rendőrök lefoglalták.

J. Péter 30 éves pécsi lakos gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Ellene – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányságon, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.