Ismeretlen férfi holttestére bukkantak Bólyban

A Mohácsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat egy ismeretlen férfi személyazonosságának megállapítása és rendkívüli halálának vizsgálata miatt.

hirdetés

Az ismeretlen személyazonosságú férfi holttestét 2016. szeptember 13-án találták meg a rendőrök Bólyban, az 57-es főút szederkényi elágazása felőli oldalon, a napraforgó táblában. A férfinál iratok nem voltak, személyazonosságát nem sikerült megállapítani.

A helyszínelés során talált nyaklánc
A helyszínelés során talált nyaklánc

Az elhunyt 50-70 év közötti, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Haja barnás-őszülő rövid, arcán szakállt és bajuszt viselt. Megtalálásakor szürke nadrágot, kékesszürke hosszú ujjú inget, nyakában sárga színű fém láncon keresztet, és egy bőrszíjon függő kisméretű szövettasakot viselt.

Nem tudták még azonosítani a testet
Nem tudták még azonosítani a testet

A Mohácsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a férfiról információval rendelkezik, hívja a 06-69-511-340-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy személyesen jelentkezzen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Mohácsi Rendőrkapitányságon.

Kiemelt képünk illusztráció.