Kálmán Olga a magyar rendőröket is belekeverte a terrorizmusba!

A Jobbikhoz közelálló milliárdos tévéjében szereplő Kálmán Olga szerint a magyar határt biztosító rendőrök miatt radikalizálódnak a migránsok – írja a 888.hu. Ehhez képest a gyilkos fiatal Marokkóból ment Spanyolországba. 

hirdetés

A Jobbikhoz közelálló milliárdos, Simicska Lajos tévéjében, a Hír Tv műsorában Kálmán Olga a következőket mondta:

„A jövendőbeli terrorizmusnak melegágya lehet, az például, hogy azok a fájdalommal teli szemű, szép arcú kisgyerekek, akik végigélték ezt az utat a szüleikkel és végigélték azt, ami mondjuk itt a határnál, Magyarország határánál történt velük, vagy akár a Keleti pályaudvaron történt velük, hogyha továbbmentek és bármilyen befogadótáborba, na őket lehet majd azt gondolom elég könnyen radikalizálni. Tehát, hogyha őbennük egy fanatikus, elmeháborodott, rossz szándékú vallási vezető fel akarja kelteni a gyűlöletet, hogy vannak rossz élményeid a keresztényekkel szemben, hogy bánt veled a keresztény Európa, hát ezeket az embereket lehet majd fanatizálni valamikor, ők lesznek majd azok a másod, harmad, akárhány generációs betelepültek.”

A balos műsorvezető eszmefuttatása pedig azért is sántít, mert például a londoni merénylőről is bebizonyosodott, hogy Angliában született, de szülei Kadhafi diktatúrája elől menekültek el – a britek meg befogadták őket, vagyis semmilyen hátrány nem érte a fiatalt.

A barcelonai terrortámadás főgyanúsítottja, a mindössze 18 éves Driss Oukabir pedig már 13 évesen börtönben ült szexuális bűncselekmények miatt – ezt pedig a Daily Mail írta meg. A fiatal tehát köztörvényes bűnöző volt a gyilkosságok előtt, ráadásul Marokkóból érkezett Spanyolországba.