Kimaxolta a suttyóságot ez a kis páros!

Ittak, ütöttek, haraptak, loptak, félmeztelenül balhéztak és a segítőjüket is meglopták, mindezt a kisbabájuk jelenlétében egy távolsági buszon – közölte az ügyészség.

hirdetés

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség többek között súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy pécsi férfi és élettársa ellen, akik egy távolsági buszon garázdálkodtak.

A vádlott élettársával és kiskorú gyermekükkel 2016 júniusában Siklósról Pécsre utazott távolsági busszal, amelyen mintegy harmincan tartózkodtak. A férfi a buszra már ittas állapotban, félmeztelenül szállt fel, ahol tovább folytatta az italozást, sört és tömény szeszt fogyasztott.

beer-belly
Valami hasonló látványban lehetett részük az utasoknak

Utazása során a férfi kötekedni kezdett az utasokkal, őket inzultálta, ezért a sofőr rendre utasította, illetve felszólította a piálás befejezésére – közölte Varga-Koritár György megyei főügyész.

A férfi a felszólításnak nem tett eleget, tovább szidta az utasokat és a sofőrt, az átkozódásba az élettársa is beszállt. A férfi ötször arcon vágta ököllel azt az utast is, aki szólt, hogy fejezzék be a cirkuszt – neki az orra tört el.

A sértett segítségére sietett a többi utas, illetve a sofőr is – miután a busszal megállt –, azonban a vádlott tovább folytatta a verekedést, amelybe az élettársa is bekapcsolódott. A férfi élettársa több alkalommal megharapta a sofőrt, illetve az utasokat is.

Az ügyészség szerint a buszvezető a vádlottakat hét hónapos kisgyermekükkel együtt a buszról leszállíttatta, akik ekkor egy arra közlekedő gépjárművet megállítottak és megkérték a sofőrt, hogy szállítsa őket Pécsre.

Miközben a sofőr a babakocsit az autó csomagterébe tette, addig a nő az autó ülésére tett pénztárcát elvette, és abból a benne található 66 000 Ft készpénzt, illetve iratokat ellopta. A férfi cselekménye súlyos testi sértés bűntettének, míg élettársáé garázdaság, illetve lopás vétségének megállapítására alkalmas – közölte az ügyészség.