Kisbabát és az anyóst is megkéselte a zsaruk szerint

Lezárták a zsaruk azt a nyomozást, amelyben egy férfi az anyósát és élettársának a gyerekét is megkéselte a gyanú szerint. Az ügy hamarosan bíróság elé kerül.

hirdetés

kiszentmárton (1)
Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást zárt le a rendőrség a napokban.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerint egy 44 éves kisszentmártoni férfi tavaly szeptember 16-án Kisszentmártonban késsel sebesítette meg anyósát és élettársának gyermekét, majd elszaladt a faluból és elrejtőzött. A támadás során az idős nő életveszélyes sérüléseket, míg a 2 éves gyermek könnyű sérüléseket szenvedett.

kiszentmárton (2)

A rendőrség széleskörű adatgyűjtésének eredményeképpen a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége a férfit tavaly október 14-én elfogta, vele szemben emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

– A sellyei rendőrök kapták el, vagy tízen kísérték ki az erdőből. Jól lesoványodott, sáros és mocskos volt a ruhája – mondta akkor lapunknak ez egyik falubeli. Kisszentmárton polgármestere Bogdán Gábor is merősítette az értesülést.

– Van itt egy kis erdősáv a falu határában, ott húzta meg magát, nem is értem, hogyan tudott ott ilyen sokáig elrejtőzni – mondta akkor a polgármester.

A rendőrök a napokban az ügy nyomozását vádemelési javaslattal lezárták, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékességgel rendelkező ügyészségnek.