Komlói nőket vertek meg Pesten

Pestszentlőrinc ellen játszott a hét végén a komlói kézilabdacsapat, aminek szünetében a komlói szurkolók egy részét elverték. 

hirdetés

A Komló Sport K.f.t. elnöksége mélységesen elítéli a pénteki mérkőzés félidejében és annak végén történteket! – közölte a klub, hozzátéve: a sérülteknek, orvosi ellátásban részesülteknek jobbulást kívánnak!

A közleményben az áll, hogy példátlan hogy ártatlan szülőket, szurkoló hölgyeket, urakat, a szakosztály képviselőit bántalmaztak magukat hazai csapat rendezőinek tartó emberek. 

A verés azt követően kezdődött, hogy állítólag a biztonságiak összetűzésbe keveredtek egy baranyai szurkolóval, majd pedig elszabadultak az indulatok.

A PLER közleményében nem cáfolt semmit, de azért megkérte az ellenfeleik szurkolótáborát, tarts szem előtt, mikor hozzájuk “vendégségbe” érkezik, s viselkedésével olyan példát mutasson, amellyel saját gyermekeit, utánpótlását is megilletné.

-Klubunk mélyen elítéli a gyűlöletre vagy fizikai erőszakra buzdító verbális kommunikációt is, csakúgy, mint az egymás és sportolóink testi épségét veszélyeztető megnyilvánulások. Sajnálattal értesültünk arról is, hogy a komlói szimpatizánsok a mérkőzés lefújását követően őket ért erőszakos incidensről számoltak be, melynek kivizsgálását természetesen azonnal, még a helyszínen megkezdtük – írta a pesti klub.