Leszorítottak az útról egy anyukát két gyerekkel?

Baranya egyik mellékútján történhetett vasárnap este az az incidens, amiről egy nyilvános Facebook-posztban számoltak be. A kocsiban egy anyuka utazott két gyermekével, akit nyolc “kemény legény” állított meg, miután állítólag lefröcskölte autójukat a mellettük elhaladó nő. 

hirdetés

A bejegyzés szerint egy – Somogy és Baranya megye határán lévő – úton volt vízátfolyás. Ezen három autós úgy ment át, hogy előtte kiszálltak a kocsiból megnézni, milyen mély a víz. Igen ám, de nem mindenki volt ennyire óvatos: volt, aki simán áthajtott az egyébként nem mély vízátfolyáson. Ezt tette az az anyuka is, aki két gyermekével utazott, s éppen ez volt a baj. A facebookos poszt alapján ugyanis a nő lespriccelhette a három óvatoskodó autóst – amit nem kellett volna.

A három autóban ülő 8 erős férfi ugyanis ezt annyira zokon vette, hogy a nő után eredtek és a poszt szerzője szerint – leszorították az útról, azaz erőszakkal állították meg az asszonyt, hogy kérdőre vonják.

A nő és a két gyermek érthető módon nagyon megrémült, és várniuk kellett arra, amíg a rendőrök kiérkeztek. Az, hogy pontosan mi történt, nehéz rekonstruálni, mindenesetre a nőt megfélemlítették az audis és a BMW-s arcok, akiknek nem számított az idő, mert több órán keresztül tartott az egész hercehurca.

A férj szerint a gyerekek még hétfőn is sokkban voltak a történtek miatt. Az ügyben kerestük a rendőrséget is, amint kapunk választ, frissítjük cikkünket.

Frissítve: 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre közölte a szigetvári rendőrök 2016. július 24-én 20 óra 30 perc körül kaptak bejelentés arról, hogy a somogyhatvani horgásztónál a bejelentő feleségét három autós nem engedi tovább. A rendőrök az esettel kapcsolatban szabálysértési eljárást indítottak, amelynek részleteiről jogszabályi felhatalmazás hiányában tájékoztatást nem áll módunkban adni.