Megtámadtak egy lányt Uránvárosban

Egy ismeretlen férfi támadt hátulról egy fiatal lányra az Építők útján hétfő este. Szerencsére a hölgynek nem esett baja, a támadó elmenekült.

hirdetés

A neve elhallgatását kérő fiatal hölgy éppen kutyáját sétáltatta Uránvárosban, az Építők útján, amikor este tíz óra körül megtámadta egy ismeretlen férfi. A lány elmondása szerint látott egy kapucnis férfit az Éltes Mátyás iskola előtti buszmegállóban, de először nem törődött vele.

erőszak kampányfilm
Kapucnis férfi támadott ismét

– Továbbmentem, de körülbelül két perc múlva azt vettem észre, hogy már ott van mögöttem. Hátulról megfogta a derekamat, mire én elkezdtem sikítani. Megpróbálta befogni a számat, de nem sikerült neki, így tudtam továbbra is kiáltozni. Ekkor megijedt, fellökött és elfutott – mesélte az áldozat.

A lány ezután elment az uránvárosi rendőrőrsre, ott azonban elmondása szerint nem talált senkit, így az Athinay úti rendőrségi központba ment, ott azonban azt mondták neki, hogy csak a Vargha Damján utcai  központban tudják felvenni a jegyzőkönyvet. Így kénytelen volt hosszú percekkel a támadás után feljelentést tenni az elkövető ellen – a város másik végében.

Kérdésünkre a lány elmondta azt is, hogy még ma reggel is rettegett az utcán, annyira megviselték a történtek. Ezentúl mindenképpen máshol fogja sétáltatni kedvencét, de reméli, hogy meg tud birkózni saját félelmeivel.

Kerestük a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot, amennyiben sikerül további információhoz jutnunk, frissítjük cikkünket.

Nem ez volt az első eset
Tavaly nyáron Kulcsár Viktória színésznőt támadták meg, akit meg akart erőszakolni támadója. Szerencsére nem sikerült neki, sőt, a rendőrség nem sokkal a támadás után elfogta a támadót. Idén is történt már egy ilyen eset, az elkövetőt ebben az esetben is sikerült rács mögé juttatni.

Címlapi képünk illusztráció.