Mintegy négy kiló kábítószert foglaltak le a rendőrök egy kisbuszban Tófű belterületén. Gyanúsítottként egy 44 éves mindszenti férfit fogtak el és hallgattak ki, a gyanú szerint saját magának címezve adta fel a csomagot Hollandiában.

hirdetés

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása miatt folytat nyomozást egy 44 éves mindszenti férfi ellen.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2019. július 14-én délután Tófűn megállítottak egy kisbuszt, amely nem csak utasokat, hanem csomagküldeményeket is szállított Hollandiából Magyarországra. A csomagokat kábítószer-kereső kutyával vizsgálták át a rendőrök, a kutya jelzése alapján pedig három olyan csomag került elő, amelyekben kábítószergyanús anyagot találtak. A Baranya megyei nyomozók összesen bruttó 3938,8 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le.

A Bács-Kiskun megyeiek a bűncselekménnyel összefüggésben július 15-én egy 44 éves mindszenti férfit fogtak el. Őt előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A megalapozott gyanú szerint a mindszenti férfi saját magának címezve adta fel Hollandiában a droggal teli csomagokat a buszra, amivel aztán Magyarországra szállították.

A baranyai rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatására, amit a Pécsi Járásbíróság július 17-én el is rendelt.

Hirdetés