Önkielégítést végezhetett a közmunkás nő előtt

A Pécsi Járásbíróság jövő héten kezdi tárgyalni annak a férfinak az ügyét, akit szeméremsértéssel és más bűncselekményekkel vádolnak.

hirdetés

A vádlott férfi 2016. május 9-én egy baranyai faluban, a művelődési ház mögött található játszótéren, a padon ülve 10-15 méterről figyelte az ott közmunkásként dolgozó sértett nőt és önmagát simogatva, nadrágját letolva önkielégítést végzett, közölte a bíróság. A sértett ezt észlelte, szólt a munkavezetőnek, aki a vádlottat elzavarta a helyszínről. A vádirat szerint körülbelül 20 perccel ezután a vádlott egy másik közeli épület mellett ismét megjelent és folytatta tevékenységét a korábbi és még egy sértett előtt, akik elzavarták a helyszínről.

A vád szerint 2016. május 10-én a vádlott saját udvarán, a szomszédja előtt tette ugyanezt, valamint egy a ház előtt elhaladó sértett nő előtt is.

Aztán jött a következő eset, tavaly nyár elején: 2016. június 16-án egy gyermekét babakocsiban tologató nőt észlelve a vádlott az utcában található tuják mögött elbújt és szintén saját nemi vágyának felkeltésére, kielégítésére irányuló cselekményeket végzett, közölte a bíróság.

De még ezzel sem volt vége: a vádirat szerint 2016 év nyarán a vádlott, saját házának udvarán úgy, hogy azt szembe szomszédja, és az utcán elhaladó nők észleljék, hetente 3-4 alkalommal rendszerint ittas állapotban, saját nemi vágyának felkeltése és kielégítése céljából tanúsított a fentiekhez hasonló magatartást.

A tárgyalást a bíróság a jövő héten kezdi meg az ügyben.

(kiemelt képünk illusztráció)