Óriási baleset és dugó a Konzumnál

baleset árkád4

hirdetés

Baleset miatt állt a forgalom Pécsen, a Konzum áruháznál. Három autó ütközött össze a Rákóczi út egyik legforgalmasabb részén, az Árkádnál levő kereszteződésben.

baleset1

A rendőrök leállították a forgalmat délután, miután hárman könnyebben is megsérültek abban a karambolban, amely során három gépkocsi ütközött egymásnak csütörtökön délután. A baleset miatt nem közlekedtek sem az autók, sem az autóbuszok.

 FRISSÍTVE  Óriási dugó alakult ki, a rendőrök ugyanis teljesen lezárták a Rákóczi utat a baleset miatt. Négy rendőrautó biztosítta a rendet, a helyszínre érkezett két mentőautó közül az egyik már távozott – vélhetően egy sérülttel.

baleset árkád2

Szemtanúnk beszámolója szerint egy, balra kanyarodó Suzukiban keletkezett a legnagyobb kár, miután úgy tűnik, hogy belerohant egy Audi. A baleset harmadik kárvallottja egy Volkswagen személygépkocsi.

baleset árkád3

A baleset miatt nemcsak a Rákóczi úton, hanem a 6-os úton is gigadugó alakult ki, az összes arra közlekedő buszjárat áll.

 FRISSÍTVE  Kora délután már elszállították a roncsokat, és felszabadult az érintett útszakasz. A Szigeti úton, az orvosi karnál szintén hármas karambol volt délután negyed hat körül. Itt is rendőrök irányították a forgalmat.

 • Kovács Tímea

  Miért kell feleslegesen kelteni a pánikot, úgy hogy azt se tudod mi van? Olvass legközelebb utána ahelyett hogy hülyeségeket beszélsz!!! 3 könnyebben sérült személy volt. Senkinek nem lett hála ég baja!!! Személyes véleményem meg az hogy az ne üljön autóba aki nem ismeri a KRESZ-t vagy nem tud vezetni(Kötelező elsőbbségadás!)

 • Marsellus Wallace

  Feltételezhetően ki volt a hibás?
  Vagy legalább nagy vonalakban, mi történt? Azon kívül, hogy egy suzuki és egy Audi összetalálkozott.

 • Ne hülyéskedj, ez komoly? Furcsállom, a Suzukiban kinyílt a légzsák, és az utascella is egyben maradt, az Audi meg eléggé nagy darab… A harmadik meg valószínű “csak” belement hátulról a Suzukiba. Nem tudni pontosabban, mi történt?

 • Évi Lakatos

  Azt miért nem írják meg,hogy a buszok terelőn de járnak. Pl 4-es

 • Ejer István

  Sajnos egy sérült már nincs köztünk:(

 • Mátis László

  Legnagyobb kár a Suzukiban keletkezett?

  Az Audi lökhárítója többe lesz, mint a Suzuki. (irónia)