Pécsi drogárust fogtak Budapesten

Zuglóban kaptak el egy pécsi drogkereskedőt a budapesti rendőrök – írja a police-hu. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Norbert 33 éves pécsi férfival, valamint kábítószer-birtoklás miatt L. Márió 24 éves szigetszentmiklósi és N. Kamilla szintén 24 éves budapesti lakosokkal szemben.

A zuglói rendőrök a szombaton este 22 órakor egy XIV., Ilka utcai lakásban akarták igazoltatni L. Máriót, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a lakásban kábítószert árulnak. A férfi a rendőrök láttán el akart menekülni, de percekkel később az Ilka utca és az Andor utca kereszteződésében elfogták. A lakáshoz visszatérő nyomozók észlelték, hogy az ingatlanba egy nő kulcsokkal bemegy, de N. Kamilla amint a rendőröket meglátta, a rácsot be akarta zárni maga mögött. A nyomozók a lakásban a nőt és a szintén ott tartózkodó M. Norbertet elfogták, aki a rendőrök láttán szintén menekülni próbált.

A nyomozók a házkutatás során 209 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot, továbbá közel egy kilogramm kábítószernek látszó zöld növényi származékot, valamint a kábítószerek hígításához használatos vegyi anyagokat, és csomagolóanyagokat foglaltak le.

Az elfogott személyeket előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és M. Norbert esetében – őrizetbe vétele mellett – kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását.