Pénzbírságot kapott a sorozatmaszturbáló férfi

A Pécsi Járásbíróság szeptember 13-án jogerős ítéletében 120 ezer forintos büntetés kifizetésére kötelezte azt a férfit, aki több esetben követett el szeméremsértést a tavalyi év során.

hirdetés

A férfi a vád szerint 2016. május 9-én a berkesdi művelődési ház mögött található játszótéren, a padon ülve 10-15 méterről figyelte az ott közmunkásként dolgozó sértett nőt és önmagát simogatva, nadrágját letolva önkielégítést végzett. A nő szólt a munkavezetőnek, aki a férfit elzavarta a helyszínről. Körülbelül 20 perccel ezután egy másik közeli épület mellett ismét megjelent és folytatta, amit elkezdett a közmunkás nő és egy másik nő előtt, akik elzavarták a helyszínről.

Ezután 2016. május 10-én a férfi saját udvarán, a szomszédja előtt tette ugyanezt ittasan, valamint egy ház előtt elhaladó nő előtt is. Hasonló esetek heti rendszerességgel, több alkalommal előfordultak. Később 2016. június 16-án egy gyermekét babakocsiban tologató nőt meglátva a férfi az utcában található tuják mögött elbújt és újfent önkielégítésbe fogott.