Pityókásan ültek a volán mögé

Kedden Siklóson és Bogádmindszenten is pozitív jelzést mutatott a szonda. A sofőrök jogosítványát elvették és eljárást indítottak ellenük. 

hirdetés

A rendőrök a kora délutáni órákban igazoltattak egy 67 éves siklósi férfit Siklóson, a Táncsics utcában. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést mutatott, ezért a rendőrök előállították további mintavételre.

Ugyanezen a napon késő délután Bogádmindszenten is pozitív értéket mutatott a szonda, ahol egy 52 éves helyi férfit igazoltattak a rendőrök. A sofőrt szintén előállították további mintavételre.

A két férfi ellen – vezetői engedélyük elvétele mellett – a Siklósi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

  • Franci111

    PITYÓKÁSAN ÜLTEK autóik VOLÁNJA MÖGÉ!!!! Kedden Siklóson és Bogádmindszenten is POZITÍV elszíneződést mutatott az ellenőrzés alá vont autóvezetők alkoholos állapotát kimutató szonda. A rendőrök kora délutáni órákban igazoltattak egy siklósi férfit Siklóson.A szonda a meg fúvása után ittas állapotú elszíneződést mutatott.Mivel az ellenőrzés hosszabb ideig tartott kora délután egy 52 éves helyi férfi is aki szintén elszíneződött eredményű szondát fújt az Őt igazoltató rendőrnek. Amennyiben vérvételre is sor került abból is megállapítható az ittasság nagysága, ami akár több hónapos jogosítvány bevonást is jelenhet.