Szabadulása után megint zaklatta a nőt, most újra letartóztatták

Egy 26 éves helyi férfi még 2019. októberében bántalmazással fenyegetett meg egy nőt Pécsváradon. A történet azonban folytatódott, 2020 júniusában fogták el ismét a zaklatót – olvasható a Police.hu-n.

A férfi másnap már azzal fenyegette a nőt és annak ismerősét, hogy a nála lévő késsel fogja bántalmazni őket. A helyszínre érkező rendőrök ezt követően a zaklatónál megtalálták, majd lefoglalták azt a kést, amellyel az intézkedés előtt kiszúrta a nő ismerősének autógumiját.

hirdetés

A férfi pár héttel később egy közösségi oldalon keresztül további fenyegető üzeneteket küldött a nőnek, sőt annak ismerősének és apjának is. Előállítása után a férfit zaklatás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, őrizetbe vették, majd november 22-én kezdeményezték a letartóztatását, amelyet a bíróság aznap elrendelt.

Szabadulását követően a férfi ismét zaklatni kezdte a nőt, többször is megjelent a lakcímén 2020. június 6-án a hajnali órákban, majd a házba becsöngetett. Pár nappal később az egyik közösségi oldalon keresztül a nőnek ismét olyan hangfelvételeket küldött, amelyekben szidalmazta és fenyegette a sértettet.

A rendőrök elfogták, majd előállították a zaklatót, akit kihallgattak gyanúsítottként. Őrizetbe vételét követően kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság 2020. június 19-én elrendelt.

Kiemelt képünk forrása: police.hu

Hirdetés