Százmilliós drogfogás Pécsen

Kilenc és fél kiló amfetamingyanús anyagot és 700 gramm extasyt, továbbá a terjesztéshez szükséges adagoló- és csomagolóeszközöket foglaltak le a rendőrök Pécsen egy lakásban 2016. február 26-án 14 óra 30 perckor.

hirdetés

Két férfi éppen a porciókat készítette, menekülni és a bizonyítékot elrejteni sem volt idejük, amikor a rendőrök elfogták őket. K. Lajos 32 éves siklósi férfival szemben kábítószer birtoklása bűntett miatt, társával, K. Sándor 25 éves pécsi férfival szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Őt a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

drog2

A Baranya Megyei Rendőrfő-kapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály, Közterületi Támogató Alosztály munkatársai azelőtt fogták el a bűnözőket, hogy a kábítószer az utcára került volna.

drog3

A kábítószer piaci értéke közel százmillió forintra becsülhető, de a pontos hatóanyag mennyiségének szakértői vizsgálata még folyamatban van.

drog4