Szörnyű: a baranyai gyermekeket előbb szüleik zaklatták-verték, majd új nevelőapjuk folytatta

A hat baranyai testvér szüleit évekkel ezelőtt börtönbe zárták, mert rendkívül rossz körülmények között nevelték gyermekeiket – írja a Bors. Ezután hivatásos nevelőcsaládhoz kerültek, azonban sajnos újra nélkülözniük és szenvedniük kellett a cikk szerint. Az új nevelőapa szexuálisan is zaklatta az egyik – tizenkét évesnél fiatalabb – kislányt, a férfit nemrég tartóztatták le

hirdetés
Uránia Mozi

A négy lány és két fiú vérszerinti szüleit 2012-ben tartóztatták le, majd 2013-ban börtönbe is zárták őket. A Bors cikke szerint a család 20 négyzetméteren élt egy miniatűr házban, ahová a háziállataiknak is szabad bejárása volt. Mint írták: a szülők és a gyermekek egy szűkös ágyban aludtak. Az alábbi szörnyűségeket is el kellett szenvedniük állításuk szerint.

Verték, kínozták, éheztették őket, szexuális tárgyként tekintettek rájuk. Csikkeket kellett szedniük, néha döghús került az asztalra.

Négy gyereket néhány faluval távolabb élő, hivatásos nevelőszülők vettek magukhoz apjuk és anyjuk bebörtönzése után. Sajnos azonban továbbra sem örülhettek szerető családnak, szenvedéseik folytatódtak, egészen 2020-ig.

A gyerekeket dolgoztatták, kizsákmányolták, verték, sőt az egyik kislányt szexuálisan is zaklatta az őket nevelő férfi. Őt a Pécsi Járásbíróság letartóztatta tizenkettedik életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette és négyrendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette alapos gyanúja miatt.

Kiemelt képünk illusztráció.