Tragédia: 15 éves fiú halt meg Pellérden

Barátok, ismerősök szerveztek gyűjtést annak a férfinak, aki elvesztette kamasz fiát. A 15 éves baksai fiút ma reggel találták holtan a pellérdi park medencéjében. 

hirdetés

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerint vasárnap reggel  9 óra 11 perckor az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatta a kapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy a pellérdi parkban lévő üres betonmedencében egy 15 éves halott fiút találtak. Az időközben elvégzett szakértői vizsgálatok az idegenkezűséget egyértelműen kizárták. Arról, hogy pontosan mi történhetett, a rendőrség személyiségi jogok miatt nem adhatott felvilágosítást.

WP_20160620_15_33_58_Pro
Az ominózus medence nincs egy méter mély

Orsós Zoltán, az édesapa lapunknak azt mondta, hogy fia három barátjával ment bulizni a pellérdi juniálisra. Este 10 óra tájban veszett nyoma. A rendőrséggel már éjjel kerestették, sikertelenül. Édesapja és osztályfőnöke is egész éjjel kereste, végül utóbbi talált rá a pellérdi park egyik vízgyűjtő medencéjében.

Amikor láttam, hogy zokog, tudtam, hogy nagy a  baj. Rohantam oda, tapintottam a fiam  pulzusát, de teste hideg és merev volt – mondta megrendülten Orsós Zoltán.

A férfi szerint fia ivott ugyan valamennyi alkoholt, de nem annyit, hogy ne tudjon magáról. Szerinte a sötét bokros területen véletlenül esett be a betonmedencébe, ahol beverte a fejét – ez okozta halálát. Az orvosszakértői vélemény is ezt támasztja alá, agyalapi sérülést állapítottak meg az orvosok.

orsos zoltan apa1
Az édesapa teljesen összetört

A tragédia kapcsán megmozdultak a barátok, ismerősök, sokan megosztották azt a bejegyzést, amely által segítséget szeretnének kérni a családnak.

“Mély és kifejezhetetlen fájdalom érte, legjobb barátunkat, barátomat, testvéremet Orsós Zoltánt és családját!! Kisfia, ******* szerencsétlen balesetben meghalt. Szombaton még elballagott a nyolcadik osztályából és boldog volt!! Élt 15 évet. 🙁 a család nagyon nehéz anyagi körülmények között él és szeretnénk méltó módon eltemetni a fiatalembert, ehhez kérlek segítsetek nekünk. Bízom benne, hogy vannak jó emberek közöttünk” – áll abban a posztban, amit a család egyik barátja tett közzé a Facebookon.

tragédia pellérd

 

Bankszámlaszám: Szentlőrinc és vidéke Takarékszövetkezet baksai kirendeltsége, Orsós Zoltán 50700059-15077226