Túl szorgos volt a kidobófiú

Bíróság elé áll az a pécsi presszóban kidobóként dolgozó férfi, aki még 2015. május 1. napján jócskán túllépte hatáskörét, és összeverte az ittas állapotban lévő sértettet, aki be akart menni a szórakozóhelyre.

hirdetés

A sértett azon a bizonyos napon 0 óra 15 perckor erősen ittas állapotban próbált volna bejutni az egyik pécsi presszóba, ám a harcias kidobóférfi útját állta. A vádirat szerint vitatkozni kezdtek, a vádlott kidobó rászólt, hogy ilyen állapotban nem léphet be. A szóváltást követően ököllel is arcon vágta. Mivel arca erősen vérzett, a sértett bekéredzkedett a szórakozóhelyre, lemosni arcát.

A vádirat szerint körülbelül 45 perc múlva távozott volna, ám akkor ismét szóváltásba keveredett a vádlottal. A sértettet ezúttal egy harmadik, ismeretlen fél tenyéren arcon csapta. A vádlott pedig, megadva a kegyelemdöfést, nagy erővel megrúgta a sértett bal combját, maradandó testi fogyatékosságot okozva ezzel. Súlyos sérüléseket szenvedett el a férfi, arccsonttörtést, és a bal térd belső szalagjának sérülése.

Maradandó testi fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette vádjával áll bíróság előtt.

Kiemelt képünk illusztráció.