Megvan, hogy mit mondott a trafikrabló!

A Szigeti úti rabló

A Szigeti úti dohányboltot hétfő este rabolták ki.

hirdetés

Pécsett a Szigeti úton a benzinkút melletti dohányboltba ment be hétfő este tíz óra körül maszkban egy személy, majd a kezében lőfegyvert vagy annak utánzatát tartva követelte az eladótól a napi bevételt, és miután azt megkapta, távozott a helyszínről. Az eladó ez alkalommal sem sérült meg.

Lapunk értesülései szerint egy idős nő dolgozott épp a dohányboltban, amikor betértek hozzá, az események nagyon megrázták, kedd reggel nem is ment be dolgozni, de a trafik ettől függetlenül kinyitott. A dolgozók bíznak a rendőrökben és a nyomozásban.

A dohánybolt melletti benzinkút este kilenckor zár, így az éjjeli órákban kevesebb a járókelő arra.

Lapunk munkatársa a helyszínen és környékén is több fegyveres nyomozót látott.

Az elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor sötét maszkot, sötét kapucnis pulóvert és sötét melegítőnadrágot viselt.

Az elkövetőről kamerafelvétel készült, az alábbi beszélgetés zajlott le:

– Befelé, gyerünk, gyerünk. Ide a pénzt, gyerünk nagyon gyorsan! Ne felejtsd a … Minden pénzt! Ennyi? Látom hogy van még…

– Nincs több, ennyi van – mondta az eladó nő.

A rabló ezután kisétált. Íme, a videó:

A négy rablás kapcsán a rendőrök egyesítették az ügyeket, a korábban kitűzött nettó ötszázezer forint nyomravezetői díj továbbra is érvényben van.

Az elmúlt hetekben, hónapokban egyre többször raboltak ki dohányboltot Pécsen, legutóbb az Esztergár Lajos úti trafikot, mely nyáron már másodszor esett a támadók áldozatául.

Júliusban a Petőfi Sándor utcában követelték a napi bevételt.