Újabb nagymenő: lopott bringával lopott bringát

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint újabb érdekes bűnözőt kaptak el a rendőrök.

hirdetés

A zsaruk július 26-án a reggeli órákban lakhelyén fogták el azt a pécsi férfit, aki az előző napon a pécsi vasútállomás környékén egy társasház lépcsőházából ellopott egy biciklit, majd elindult a vasútállomásra, és mivel az első kereke le volt engedve, egy biciklitárolónál lerakta a szürke kerékpárt, majd ugyanonnan lopott magának egy fekete biciklit, és azzal ment el pumpát keresni. Ezután visszament, felfújta a szürke bicikli kerekét, aztán a vásárcsarnoknál eladta, majd a feketével elkerekezett, és a Komlói út környékén azt is eladta.

A férfi a gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését, illetve elmondta, hogy július 13. és 26. között összesen négy autót tört fel, amelyekből a betört szélvédőkön keresztül fúrógépet, autós kamerát, pendrive-okat, iratokat, és rádiós transmittert lopott el, továbbá elismert egy korábbi boltbetörést és két régebbi biciklilopást is.

A 22 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették, ellene lopás bűncselekmények elkövetésének magalapozott gyanúja miatt nyomoznak a Pécsi Rendőrkapitányságon.