Újra kiraboltak egy trafikot Pécsen!

Az Esztergár utcai trafikot kétszer is kirabolták

A maszkos férfi fegyverrel fenyegette meg az eladót Pécsett szerdán késő este. Az Esztergár Lajos úton lévő dohányboltot a nyáron már másodszor rabolták ki.

hirdetés

Pécsett az Esztergár Lajos úton lévő dohányboltba ment be szerdán este 22 óra körül maszkban egy személy, majd kezében lőfegyverrel vagy annak látszó tárggyal követelte az eladótól a napi bevételt, és meg is kapta, majd távozott a helyszínről, közölte csütörtökön a rendőrség. Az eladó nem sérült meg.

Az elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék maszkot, sötétkék kapucnis pulóvert és sötétszürke melegítőnadrágot viselt.

Az elkövetőről kamerafelvétel készült. A rendőrség vizsgálja, hogy van-e összefüggés a mostani eset és a június 7-én, valamint a július 18-án elkövetett rablások között.

A rendőrség nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, így aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, haladéktalanul jelentkezzen. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Az előző rablásról bővebben itt írtunk, legutóbb pedig a Petőfi Sándor utcai dohányboltba történt incidens.