Videón a pécsi trafik kirablása!

A börtönben jönnek majd rá, hogy nem ért meg?

A maszkos férfi pisztollyal követelőzött egy pécsi dohányboltban, melyről felvétel is készült. Pécsen legutóbb júniusban raboltak ki trafikot, néhány éve pedig egy, azóta már lekapcsolt bűnbanda akciózott több Nemzeti Dohányboltba.

hirdetés

Kedd este a Petőfi Sándor utcai dohányboltba ment be egy maszkos rabló, aki fegyverrel fenyegetőzve követelt pénzt az eladótól, aki miután a bevételt átadta, az elkövető távozott. Az eladó sértetlenül megúszta az esetet.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomoz az ügyben.

Az elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 165 – 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék maszkot, sötétkék kapucnis pulóvert, és sötétkék vagy fekete melegítőnadrágot viselt.

Nem ez az első eset, hogy trafikot rabolnak ki Pécsen, szintén idén nyáron az Esztergár Lajos utcában volt hasonló eset, amiről itt írtunk. Az elkövetőt még mindig keresik.

Emlékezetes, 2014-ben két hónap leforgása alatt négy dohányboltot is kiraboltak. A trafikrablók között gyilkos is volt, a vád szerint egy hajléktalan férfit ölhetett meg egyikük. A gyilkosságról tudhatott társa is, akit meggyanúsítottak a gyilkosságban való közreműködésben, majd zárkájában öngyilkos lett.

A férfit egyébként korábban tíz év fegyházra ítélték bűnrészesség miatt, mert látta, ahogy társa párnával megölt egy idős nőt.