2006 után újra fenyegetőzik Gyurcsány

Facebook-posztot írt három magyar labdarúgó kupacsapat kiesése kapcsán Gyurcsány Ferenc, s ezzel tulajdonképpen remekművet alkotott. Nehéz lenne ugyanis ennél érzékletesebben leírni akár könyvek hosszú oldalain is azt, hogy milyen Gyurcsány Ferenc – írja a Magyar Nemzet. 

Kezdve azzal, hogy az egykori sportminiszter ellenszenvvel beszél a magyarok körében legnépszerűbb sportágról, miközben a Honvéd romániai kiesése alkalmával történtek nem a futballról, hanem a magyargyűlöletről szóltak. Ez persze nem fáj neki. Úzvölgye se fájt neki, neki csak az a lényeg, hogy a „megveszekedett kormány és kormányfő” bukjon.

A lényeg azonban ezután jön. Gyurcsány, akinek regnálása alatt megverték, megkínozták az ellene tüntetőket, szemeket lőttek ki, csontokat törtek, nos, ez a Gyurcsány fenyegetőzik, méghozzá Orbán Viktort fenyegeti, nem akármilyen stílusban. El kell olvasni.

„Csúnya vége lesz ennek. Ez a pökhendi kisember egyszer még futni fog. De a nyomában leszünk, és azt kapja, amit megérdemel.”

El kell olvasni, s ezeket a mondatokat nem szabad elfelejteni. És mindig eszünkbe kell, hogy jusson az éppen aktuális választás előtt.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés