50 milliós villája van a bujkáló szocialistának?

8 hónap alatt húztak fel egy – szakértők szerint minium – 50 millió forintot érő, örökpanorámás villát az Orfűi tó partjára Kőhegyi Istvánék – tudósított az M1 híradója, miután ott is keresték a “bujkáló” szocialista politikust, volt országgyűlési- és pécsi önkormányzati képviselőt, hogy nyilatkozzon vagyona eredetéről.

hirdetés

IMGP5851

A riport szerint a baranyai MSZP elnökségi tagja, aki Tóth Bertalan kampányának aktív résztvevője – más vélemények szerint kampányfőnöke, nem rég keveredett bele egy vagyonosodási botrányba, miután kiderült, hogy több tíz milliós tartozása ellenére másfél éven belül már plusz 70 millió került a bankszámlájára. Az ügyben Németh Zsolt, a Jobbik pécsi elnöke tartott sajtótájékoztatót és kért vagyonosodási vizsgálatot a NAV-tól.

Mint megtudtuk, a szomszédok szerint az orfűi villát alig 8 hónap alatt építette fel a volt szocialista képviselő, még 5 évvel ezelőtt.

Az M1 április 1-i, déli híradójában elhangzott, bár Mesterházy Attila szerint “legális üzleti tranzakciókból” származik Kőhegyi vagyona, illetve megtakarítása a riporternek mást mondott a politikus felesége, aki viszont végül letiltotta az interjút.

IMGP5856
Örökpanorámás villa Orfűn.

Kőhegyi István korábban nem tagadta a megtakarítást, és azt mondta, minden forinttal el tud számolni!

 • Szőcs

  Ha lett volna elszámoltatás most egy kőbányában levő zárkát látnánk csak. A sok tolvaj rabló gyilkos komcsi meg nem itt kommentelgetne..

 • ….

  minden politikus, üzletember, hatósági személy potenciális bűnöző, ha magyarul beszél!!!

 • Gábor

  Szegény Tasnádi polgármester úr mondta ezekre a szar alakokra h csokitolvajok…

  Isten menten meg ezektől ujra.

 • stoner

  Olvasok,olvasok, de semmit nem látok mindkét(3,4,x)oldalról a sárdobáláson kívül.Mi a program urak? Ezért nem megyek “választani”,mert nincs mibõl!

 • Tomi

  rogán nem pécsi…ez a faszi meg igen…gondolom a helyi média azért nem szajkózza…de javítsatok ki, ha tévednék…kedves emeszpés bérkommentelők….ha lenne eszetek, nem kérnétek ezt számon….

 • Belső ember

  Úgy hallottam, hogy ő pénzeli a Bercit, vagyis a kampányt, sőt családostól is benne van a buliban, fia a plakátokon vigyorog pl, de a cukrász és a szerencsejáték sem áll messze az “uraktól”. Persze mindez csak és kizárólag pletyka!!!

 • Szekeres A.

  Kőhegyi a megyei elnökség tagja.Öt éve pedig parlamenti képviselő volt.Ne itt vitézkedjél hanem azon gondolkodjál hová tünt a spanyol 5.5 milliárdja!?

 • Balsors

  Kezd elegem lenni a fidesz kutya jobbikosokból és jobberekből. Kőhegyi NEM képviselő már, hanem üzletember. A kampányban meg annak segít akinek akar!

  Rogán villáját miért nem írjátok?

  Ja, vagy ha már jobbikos nyilasokkal kokkettál ez a fideszes pártlap, akkor ott a Szőcs Norbert jelöltjük aki meg a mecsekoldali villájában lakik!

  Biztos az a ház is legális vagyonból gyűlt össze!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • re Attila

  Nyilván Rogán 300 milliós történetét is az MSZP szervezte a háttérből, ugye?

 • Kötélfonó Attila

  MSZP=bűnözés. Tóth Bertalan és Szakács Laci vastagon benne voltak minden disznóságban. Az egész MSZP egy maffiaszervezet.

 • Lol

  Nahát: s rogáné ott van vagy nincs?

  Ma meg vargamisi is módosította a vagyonnyilatkozatát.
  Csupa remek ember.

 • Pécsi

  Egy normális családi ház ennyibe kerül. A villának nevezett épületek egy kicsivel többe kerülnek. Ez az ember közszereplő?

 • Nahát

  Gyerekek, ott van az a vityilló a tóparton, vagy nincs?

  Hm?

 • salamon

  Rogán bulija 6 X nagyobb simli…na gyerünk erről is kérünk egy fotót.

 • Lol

  bodobács:

  mert a fidesz irányítja (ahogy ezt a szennyportált is), s most, pár nappal a választások előtt jobb ha nem tudja meg az internetet nem használó nyájuk.

  A nap vicce pedig:

  “Szabó László Zsolt megbízott MTVA vezérigazgató és nagy nevettető megint nagyon vicces dolgokat mondott a közmédia elfogulatlanságával kapcsolatban.

  Az Index kiszámolta, hogy Simon Gábor eltitkolt millióiról 40-nél többször adtak hírt, Rogán Antal vagyonnyilatkozatos kavarásairól egyszer sem.

  Az MSZP rá is kérdezett, hogy miért tabu Rogán vagyona.

  Kérem, hogy mielőtt tovább olvasnának, nyeljék a folyadékot, ha éppen isznak, mert csúnya köhögés lesz a vége.

  Szóval Szabó László Zsolt a következőket válaszolta:

  „a pártok, politikai szervezetek továbbra sem szólhatnak bele sem a független hírügynökség, sem pedig a közmédia műsorszerkesztésébe”