900 lányt köszöntött fel a fiú Valentin-napon

Egészen elképesztő, ugyanakkor végtelenül aranyos dolgot tett a 17 éves Hayden Godfrey Valentin-nap alkalmából. Az Utah-ban élő középiskolás fiú egy éven keresztül arra spórolt, hogy minden egyes nőnemű iskolatársának vehessen egy szál virágot február 14-ére. A tanulás mellett gyorséttermekben dolgozott, így tudta összegyűjteni azt a 450 dollárt, amiből végül kijött a 900 szál szegfű – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

hirdetés

Az akció ötlete még évekkel ezelőtt fogalmazódott meg Hayden-ben. 14 évesen, elsős gimnazistaként azzal szembesült, hogy rengeteg lány nem kap semmit Valentin-napra – és bár ismerőseinek rendszeresen küldözgetett névtelenül virágokat ilyenkor, de az igazán nagy durranást erre az évre tartogatta.

Haydennek egyébként van barátnője, a még szintén gimnazista Lilyan, aki a többiekhez hasonlóan hihetetlenül különleges és megkapó gesztusnak nevezte a fiú tettét. Azt is elmondta: együtt tud érezni azokkal a lányokkal, akik semmiféle ajándékot nem kapnak a szerelmesek napján, ő is sokszor átélte már ezt. (Haydentől idén koncertjegyet kapott.)

A 900 szál szegfűt a fiú barátai és az iskolavezetés segítségével ki is osztották csütörtökön.