A Kanári-szigeteken karácsonyozott Fletó

Milyen szép is lehet a karácsony 25 fokban, a tengerparton, nem? Nos, Gyurcsány Ferenc kipróbálta, és úgy tűnik, hogy bejött neki. A volt miniszterelnök spanyolországi Tenerifén töltötte az ünnepeket családtagjaival – írja a Bors

hirdetés

“Nem egy be­havazott hegytetőn vagy egy ódon, romantikus európai városban töltötte a karácsonyt Gyurcsány Ferenc. A volt kormányfő hat családtagjával együtt a napsütötte Tenerife szigetén, a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetek egyik tagján ünnepelt.” – írja a lap. Tenerifén decemberben egyébként 20-25 fok van, rövidnadrágos idő.

1132425_gyurcsany-csalad-espana
Összeöltöztek Gyurcsányék az ünnepekre

“A család a közös utazásokon már évek óta nem hotelekben száll meg, hanem az egyik közkedvelt internetes szálláskereső oldalon, az Airbnb-n foglal bérelhető házat vagy lakást. Ez a szolgáltatás azért is népszerű, mert az utazók sokat spórolhatnak vele, hiszen nem hivatalos szállásadók, hanem hétköznapi emberek adják ki a lakásukat, szobáikat.

– Volt egy nyári konyhám külön a háztól, ott főztem egész héten a családra, csak egyszer-kétszer voltunk étteremben. Sok tengeri ételt készítettem – tette hozzá a DK elnöke”.

A cikkből amúgy az is kiderül, hogy az óceán sajnos túl hideg volt a fürdéshez.

Mindez annak a fényében érdekes, hogy miközben Gyurcsány a Kanári-szigeteken telelt, a DK fórumain 200 forintos belépőjegyet szednek a nyugdíjasoktól.

fotó: bors.hu