A legdurvább TEK-eseket vetik be

Nem kell megijedni, csak TEK Gálát rendeznek Budapesten. Szeptember 17.-én immár negyedszerre kerül sor a rendezvényre, ahol a rendfenntartó erők mellett ezúttal a mentősök is kesztyűt húznak – számol be a civishir.hu.

hirdetés

Díjmentesen látogatható az a budapesti rendezvény, ahol tekesek, mentősök, rendőrök, NAV-osok és a katasztrófavédelem emberei bunyóznak majd. Magyarország legnagyobb küzdősport-rendezvényén most is K-1 küzdelmektől, Kyokushin- és WKF karate-összecsapásoktól, valamint szőnyeget nem kímélő dzsúdó- és grapplingcsatáktól lesz hangos a SYMA csarnok.

A különlegességek ezzel nem érnek véget: az amatőr összecsapások megkoronázásaként egy profi gála keretében Magyarország-Kína MMA-csapatverseny jön, majd hatmeccses kick-box-programot tart a világ egyik legnépszerűbb, amerikai promóciója, a Bellator Kickboxing, melyre elhozzák napjaink leglátványosabb állóharcosát.

A tekes gálásra idén az egyik legnagyobb legenda, a négyszeres K-1 világbajnok Ernesto Hoost is ellátogat Budapestre. „Mr. Tökéletes” nem csak mosolyogni és integetni jön: csütörtökön 13 órakor edzést tart a TEK állományának a Terrorelhárítási Központ épületében.

A szervezők a rendezvény ideje alatt minden adományt szívesen fogadnak. Minden egyes befolyó forintot a Bethesda Gyermekkórház javára ajánlottak fel.