A melegekre hajt Gyurcsány

Nemcsak a homoszexuálisok házasságát iktatná törvénybe Gyurcsány Ferenc, hanem gyermekek örökbefogadását is lehetővé tenné számukra, adta hírül az Mno.hu.

hirdetés

A Magyar Nemzet birtokába került hangfelvétel szerint Gyurcsány itt elárulta: „Csak azért nem nyújtottuk be a törvénytervezetünket erre vonatkozóan, mert nem akarjuk az összefogást megzavarni. Mert ettől csuklanának a szocialisták, azt hiszem.” A volt miniszterelnök azt mondta: „Kulturális és szexuális, hitbéli, identitásválasztási ügyekben mélységesen liberális vagyok. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit gondolok és mit hiszek.” A következő mondatában mégis kifejtette, mit hisz: „És hiszem, vallom azt a nagyon hagyományos liberális elvet, hogy addig terjed az én szabadságom, amíg nem zavarja a másik szabadságát.”

Gyurcsány elmondta: „Hogy megbotránkoztassak mindenkit, mi vagyunk az egyetlen párt, aki egyébként támogatja az azonos neműek házasságát és a gyerek örökbefogadásának ügyét.”

 • ……

  én ezt támogatom, bár szerintem csak felesleges ígérgetés, hogy kapjon voksot

 • val

  Fletó is felmelegedett? 🙂

 • Felvétel

  Csöcsödi beszéd

 • Veszed ?

  Szerintem Gyurcsány úr, jobban tenné inkább, ha arra HAJTANA, hogy mielőtt ELTÜNNE, a Magyar politikai életből, az egész lepukkant bagázsával karöltve !!!!

 • Denevér

  Csak mélyebbre süllyed, pedig azt hittem, hogy ennél jobban már nem lehet…