A nők szeretik a Fideszt

Több nő szereti a Fideszt, mint férfi, azonban a Jobbik egyértelműen a férfiak pártja, sőt az MSZP is inkább az erősebbik nemnek szimpatikus, írja az Origo.hu.

hirdetés

A pártok nemi összetételéről, valamint a nők és a férfiak választási hajlandóságáról készített felmérést a Tárki közvélemény-kutató. A férfiak szavazási hajlandósága megnőtt, és azóta sem változott.

A Fidesz szavazótáborában érdekes változás ment végbe, ugyanis 2013 május és júliusa között a női támogatók egészen nagy többségben voltak a férfiakhoz képest, 12 százalékkal voltak többen, olvasható a cikkben. A vizsgáltak közül egyébként a Fidesz-KDNP az egyetlen nőiesnek nevezhető szavazótáború párt. A Jobbik mellett az MSZP is férfiasnak számít ma már.

 

 

 • tüketlen

  MERT UGYE “A NŐKET NEM AZ ESZÜKÉRT SZERETJÜK!!!!!”

 • Egy nő a sok közül…

  Engem nő létemre soha nem támogatott a Fidesz. Egyedül neveltem fel a gyermekem, így nem részesültem semmiféle támogatásban a Fidesz részéről. Az Mszp idején jobban támogattak, mint egyedülálló, gyermekét egyedül nevelő nőt. Engem nem kérdezett meg a Tárki, hogy kivel szimpatizálok. Nő létemre a Jobbikkal!

 • Róbert Gida

  Egyetértek az előzőekkel, a Fidesz egy CSALÁS- és hazugságpárti kamuformáció, mély nőellenes előítéletekkel. Egy valódi nőpárti szervezet a teljes emancipációt támogatná, nem a nők konyhába és szülőszobába való bezárását, a felettük való paternalista gyámkodást. Abszurd, hogy a magyar nők saját maguk ellen szavaznak. Meg is érdemlik a sorsukat.

 • Kit lep meg?

  A Fidesz mindig is a csalásokat, a kisgyermekeseket és a nőket támogatta. Érthető

 • vackor

  Na akkor én kivétel vagyok.