Adrenalinfröccs egy gépcsoda volánja mögött

A legtöbb férfi, de sok nő is rajong a különleges autókért. Ha eddig csak a moziban vagy a TV-ben csodáltad az oldtimereket, sportautókat vagy izomautókat, akkor ideje megtapasztalnod, hogy milyen a volán mögött. Mindezt megteheted a versenypályán, de akár a forgalomban is.

hirdetés
Uránia Mozi

Már régóta a bakancslistádon szerepel, hogy egy oldtimerrel hajts végig az utcán?

Egy tűzpiros Ferrariban szeretnél adrenalindús pillanatokat szerezni?

Közeledik apukád, testvéred vagy autóbolond barátod születésnapja és nincs ötleted, hogyan lepd meg?

A Meglepkék.hu autós élményei által valóra válhatnak ezek az álmok. Az autócsodák szerelmesei nemcsak messziről csodálhatják a nem mindennapi gépjárműveket, hanem akár ki is próbálhatják, hogy milyen a volán mögött érezni több száz lóerőt.

Az olasz csődör

A Meglepkék.hu munkatársainak tapasztalatai alapján az autós élmények magasan kiemelkednek az élményvezetések sorából. Különösen a Ferrari örvend nagy népszerűségnek. A kínálatukban többféle Ferrari vezetésére van lehetőség, mint például:

  • Ferrari Roma
  • Ferrari California
  • Ferrari 430
  • Ferrari 458 Italia
  • Ferrari F8
  • Ferrari 488 Gt

A legendás olasz szuperautó a vezetés egy teljesen új szintjét hozza el. A kanyarok íve, a gyorsulás ereje és a gépjármű dinamikája mind hozzájárulnak a feledhetetlen élményhez.

A Tolvajtempó szupersztárja

Nem Nicholas Cage-re, hanem a 68-as Mustang Eleanorra gondolunk. A klasszikus autók szerelmesei rajonganak az ikonikus gépjárműért, ami a Tolvajtempóban számos néző szívét megdobogtatta.

A Ferrari és a Mustang Eleanor mellett további különleges verdák kipróbálására is van lehetőség. Csak néhány példát említve, ilyen például a Porsche, Formula Renault, Nissan GTR vagy Subaru. Ennyi különleges járgány közül már csak tudni kell választani.

Különleges élmény nem csak az autók szerelmeseinek

Az élményvezetés bárki számára nem mindennapi tapasztalatot jelenthet. Fiatalok és idősebbek egyaránt nagyra tartják ezeket a benzingőzös élményeket. A gépjárművek a forgalomban is vezethetők, de ha a versenypályákat preferálod, akkor a Hungaroring a te pályád!

Ha egy kevésbé exkluzív pályán szeretnéd kipróbálni magad, akkor a Kiskunlacházán található DRX ring, a Monoron lévő M-Ring, a diósförgepatonyi Slovakia Ring, illetve az örkényi Euroring lehet jó választás. Bármely pálya és verda mellett döntesz, életre szóló élményekben lesz részed.

Természetesen az autós élmények akár ajándékként is kiválóan megállják a helyüket. A kocsik szerelmesei számára el sem tudnánk képzelni ennél jobb ajándékot. A különleges meglepetést utalvány formájában tudod megvásárolni a Meglepkék.hu online platformján. Biztos lehetsz benne, hogy ezt még sokáig fogja emlegetni a megajándékozott és őszintén hálás lesz érte!

(x)