Az írországi “diktatúra” kiadta Soros útját

Írországban is lebukott Soros, a bevándorláspárti spekuláns a jótékonynak nem igazán mondható tevékenységével, amellyel sikerült a hatóságokat is magára haragítania – írja az Origo.

A Daily Caller beszámolója szerint „a baloldali milliárdos filantróp, Soros György illegálisan finanszírozza az Írország alkotmányának nyolcadik kiegészítése hatályon kívül helyezésére irányuló kampányt, amely védi »a még nem megszületettek élethez való jogát« egy független kormányzat-figyelő szerint” – írta Allen West, korábbi amerikai kongresszusi képviselő.

Kiderült, hogy Soros a „nemes és persze nélkülözhetetlen” célkitűzését a helyi Amnesty International szervezetén keresztül támogatja, amely hazánkban is hasonló ügyekért harcol és védi a jogot, akkor is, amikor épp nincs semmilyen jogsérelem. Az Origo arra is felhívja a figyelmet, hogy például a határon túli magyarok vegzálása, érdek- és jogsérelmei miatt még sosem sikerült a vajszívű jogvédőknek megszólalnia, vagy egy-két sort írnia.

Soros György tehát, ahogy a magyart, úgy az ír Amnestyt is ellátta egy kis spekuláns tőkével, ugyanis 162 ezer dollár – tehát középárfolyamon számolva közel 42 millió forint – adományt kapott az ottani AI az Open Society Foundationtől – írja a lap.

West felháborodásának hangot adva kijelenti, hogy Soros György a legveszélyesebb és leggonoszabb ember Amerikában.