Bangóné is ember, újabb k.erős képről beszélt

Facebook-videóban jelentette be Bangóné Borbély Ildikó, hogy egy fenyegető levelet és egy fehér porral teli borítékot kapott nemrégiben, amely miatt kénytelen volt a rendőrséget is kihívni – írják a pestisracok.hu oldalon.

Újabb „k…aerős kép” érkezett Bangóné Borbély Ildikótól a Facebookon, ahol videójában arról tájékoztatott, valaki fehér port és egy becsmérlő levelet küldött neki egy borítékban.

A szocialista képviselő szerint az ellenzéki képviselők elleni gyűlöletpolitika Orbán Viktornak köszönhető, amelynek fényes bizonyítéka a fehér poros küldemény. Bangóné arról is beszélt, a nyomozók szerint életellenes fenyegetésnek minősül egy ilyen boríték.

Az elcsukló hangú szocialista képviselő a felvételen arról is beszélt, az ellenzéki képviselők elleni gyűlöletkampány magának Orbán Viktornak köszönhető, ugyanakkor szerinte Magyarország nem a gyűlöletről kellene, hogy szóljon.

Az MSZP az eset kapcsán azt közölte, parlamenti képviselőjük megfenyegetése önmagában már nem is lenne hír, mondhatni: ez normál ügymenet. Megszokták az elmúlt hónapok fenyegetéseit, az alpári hangnemet. Ezt a fegyelmezett politikus általában elviseli.