Jövőre sem Pécsett tombolhatunk a Rockmaratonon?

Hivatalos döntés ugyan még nem született, de egyre inkább úgy tűnik, hogy jövőre is a Szalki-szigeten rendezik meg Rockmaratont – olvasható a Duol cikkében. 

hirdetés

Varga Zoltán, a fesztivál egyik főszervezője szerint még ebben a hónapban születik döntés a helyszínről, ám az tény, hogy Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere bejelentette: jövőre ismét minden segítséget hajlandóak megadni a fesztiválnak.

Sikerült utolérnünk Varga Zoltánt, aki lapunknak elmondta, egyelőre nem tud érdemi tájékoztatást adni a fejleményekről, mivel még semmi sincs kőbe vésve. Több tényezőt is mérlegelniük kell mielőtt meghozzák a végleges döntést. A szervezőkben még az is felmerült, hogy a Rockmaratont utazó fesztivállá tennék – mondta el Varga.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Egy azonban biztos, jövő nyáron maratoni, azaz tíznapos fesztiválra készülnek.

A Szekszárdról induló, majd a Malomvölgybe költöző Rockmaratont tavaly találta a meg a Szalki-szigetet Dunaújváros mellett, ahol a szervezők szerint minden adott volt az igazi egyhetes maratoni bulihoz.

“Méretes kemping sík területen az árnyas fák alatt, saját stranddal, egy biztonságos holtágnál. Betonutak, rengeteg parkolóhely és telepített vizesblokkok; zuhanyzókkal és angol WC-vel! (Érted? A tojtojszagnak lőttek!)” – lelkendeztek a rendezvény házigazdái.

Kiemelték: a területen a zenei helyszínek megfelelő távolságba kerülnek, így két igazi nagyszínpadot is építhetnek a 120 bandát felvonultató zenei kínálatnak.