Dárdai és három fia tarolt az édesapja emlékére rendezett bajnokságon

A Dárdai-csapat (forrás: Instagram/marton.dardai)

A Herthát irányító Dárdai Pál három fiával együtt nyerte meg a véméndi teremlabdarúgó tornát – írja a Ripost.hu.

hirdetés

Újra összeállt Dárdai Pál fiaiból és barátaiból álló csapata. A Hertha BSC magyar edzője családjával együtt a hagyományoknak megfelelően szülőfalujában, Véménden ünnepelte a karácsonyt, ahol idén is megrendezték az édesapja, idősebb Dárdai Pál emléke előtt tisztelgő kispályás futballtornát, amelyet a helyi iskola tornatermében bonyolítottak le.

– Mindig december 27-én rendezünk egy kisebb focitornát az iskola tornatermében. A csapatok közül játszik a “Dárdai Team” is, köztük én is, a fiaim, és más barátok és családtagok. Mindig örömmel tölt el minket, hogy a falubeliek megtekintik a mérkőzéseket, aztán a végén mind együtt iszunk és eszünk – mondta korábban a klub honlapján megjelent karácsonyi interjúban a magyar szakvezető.

A győztes Dárdai-csapatban, Hertha-mezben együtt focizott Dárdai Pál, és mindhárom fia, Palkó, Márton és Bence. Palkó 19 éves, már a Hertha felnőtt csapatában is bemutatkozhatott, valamint pályára lépett a német U20-as válogatottban. Márton 16 éves, belső középpályás és védő, a Hertha U17-es csapatában, és a német U17-as nemzeti csapatban is játszik. A 12 éves Bence csatár, jelenleg a Hertha U14-es együttesét erősíti.

Forrás: Ripost, kiemelt kép: Instagram/marton.dardai

Hirdetés