Egy nő csak buta vagy verni való lehet?

A Kettős Mérce blog a Gumiszoba blogra hivatkozva írt arról, hogy a Music Fm Önindító nevű műsorában az eredetileg is eléggé nőgyűlölő “Szőke, vagy gyereket szeretnél tőle? nevű játék szerda reggel “Szőke, vagy megütnéd? nevűre módosult, amelyben a játékosoknak arról kellett dönteniük, hogy a felsorolt nőket “szőkének” tartják-e, vagy esetleg megütnék őket – írja a comment.blog.hu.

hirdetés

Még egyszer a lényeg: az eredetiben arról kell döntenie a betelefonálóknak, hogy a felsorolt hírességeket butának (=szőkének) tartják-e, vagy gyereket szeretnének-e tőlük (itt jóhiszeműen azt gondolhatjuk, hogy nem pusztán a megdugásukról van szó, de ez értelmezés kérdése persze). A szerda reggeli adásban viszont már csak a szőkeség vagy a verés maradt a nőknek. A már egyébként is elég kellemetlen ügyet sikerült még annyival megfejelni, hogy lebutázandó/megverendő nők közé sikerült beválogatni az élettársa által korábban bántalmazott Demcsák Zsuzsát is.

A nők megverése egyáltalán nem vicces dolog, úgy ahogy nők megerőszakolása sem az. Utóbbit a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanács is így gondolja: a Class FM-es Balázséknak félmilliós bírságot osztottak ki egy megerőszakolós viccért.