Egymillió vagy abortusz!

„26 éves nő vagyok, és 7 hetes terhes. A szándékaim szerint abortuszom lesz, de adok önöknek egy esélyt, hogy ezt megakadályozzák” – írja egy ismeretlen nő egy titokzatos weboldalon, amelyet valószínűleg direkt erre a célra hoztak létre. A történetről az Index.hu írt.

hirdetés

És hogy mit kell tennie ahhoz, hogy megmentse ennek a nőnek magzatát? Adjon neki pénzt! Ha ugyanis összegyűlik egymillió dollár erre a célra, a nő megszüli a babát, majd örökbe adja és az összegyűlt pénzt beteszi a gyerek nevére egy bankba.

„Július hetedikétől lehet adakozni ezen a weboldalon és 72 órán át fogadom el az adományokat. Ez pontosan annyi idő, amennyit abban az amerikai államban ahol élek egy nőnek várnia kell egy abortuszra, miután konzultált az orvosával” – írja a nő. Az oldalról egyébként semmilyen konkrét információ nem derül ki, az is lehetséges, hogy az egész csak egy médiahekk vagy egy nagyon hatékony kampány.
Ha nem gyűlik össze 72 óra alatt az egymillió dollár, a nő mindenkinek visszafizeti a pénzét és elvégezteti az abortuszt.