Elkapták a meztelenül kóborló nőt

Eljárás indul a fővárosban pucéran kóborló nő ellen – írja a Blikk.hu. A csepeli HÉV-en utazott, majd továbbállt.

hirdetés

Nyaklánc, fülbevaló és köldökékszer – ez volt az „öltözéke” annak a hölgynek, aki felszállt a csepeli HÉV-re szerda reggel. Az asszonyt később a Boráros téren és a Nyugatinál is látták. Egykedvűen sétálgatott a Boráros tér környékén is, az sem zavarta, hogy még lábbeli sem volt rajta – közölte a bulvárlap.

– Amikor megpillantott egy üres ülést, szép nyugodtan odasétált és helyet foglalt – mondta a Blikk olvasó-riportere. Ahogy Péter mondta, a nőn nem látszott semmi különös – mármint ruhátlanságát leszámítva.

– Nem tántorgott, egyáltalán nem tűnt zavartnak vagy részegnek. Ugyanúgy viselkedett, mint a többi, ruhás utas: nézelődött – fűzte hozzá a fiú, aki néhány megálló múlva leszállt, így nem láthatta, mi volt a csupasz utas úti célja vagy további sorsa.

A Facebookon rengetegen találgatták, mi lehet a pucérkodó célja. Voltak, akik arra tippeltek, hogy valamiféle aktivista lehet, mások szerint csak megkergült. A rendőrök végül megtalálták a nőt és átadták a mentőknek, akik kórházba vitték. Közerkölcs megsértése miatt eljárás indult ellene.