Díszítse fel szőrzetét karácsonyra!

Amikor azt hiszi, az ember minden testdíszt és testfestést kipróbált már, súlyosan téved! Itt van az idei őrület: csillámló szakáll és a feldíszített hónaljszőr – írja a Velvet.

hirdetés

Kétszer is el kell a fenti sorokat ahhoz, hogy felfogjuk: a férfiak teleszórják arcszőrzetüket csillámmal, és még erre is rálicitálnak azok a hölgyek, akik a hónaljukat, rosszabb esetben hónaljszőrüket is dekorálják egy fergeteges parti  kedvéért.

Teljességgel érthetetlen mi vesz rá egy férfit arra, hogy férfiasságának egyik legnagyobb szimbólumát szivárványszínűre mázolják egy tele doboz csillámmal. Talán megirigyelték a hölgyeket, akik váltogatják frizuráikat, vagy a feltűnési viszketegség tetőfokára hágott? Mindenesetre döbbenetes a látvány.

csillámló szakáll

A nők hónaljdíszítéseit azonban már tényleg lehetetlen kommentálni bármivel is. Ha pedig valaki a hónaljszőrét is hajlandó befesteni, az már példátlanul botrányos.

csillámló hónalj

 

 

 

Abban már csak reménykedni tudunk, hogy az őrület elmúltával emlékezetünkből is kitörlődnek ezek a magyarázhatatlan jelenségek.